Gooise Meren Hoveniers

Over ons

Hoveniersbedrijf Gooise Meren is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen! In tegenstelling tot de meeste andere hoveniersbedrijven verrichten wij ook diensten in de vorm van het bouwen van schuttingen en nog veel meer. Een van de sterke punten van dit bedrijf zijn de slagkracht en de flexibiliteit. Zo zijn wij in staat grote klussen zeer efficiënt en kwalitatief hoogstaand tot een goed eind te brengen, maar ook zeer betrokken bij kleine klusjes. Dit houdt in dat we elke klant waarderen en alles vol overgave uitvoeren.

Hoveniersbedrijf Gooise Meren met standplaats Bussum bestaat sinds begin 2010 en is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren van zowel grote als kleine tuinen voor de particulier en het bedrijfsleven in de regio Midden/West-Nederland, waarbij creativiteit, exclusiviteit en kwaliteit centraal staan. U kunt bij ons alle vier de seizoenen terecht voor totaal Tuinonderhoud en aanleg van uw tuin en alles wat daarbij hoort. Van het planten van bodembedekkers tot het aanleggen van verlichting en elektra.
De reden dat wij niet alleen aan het aanleggen van tuinen doen maar ook andere klussen? Omdat wij het volledige pakket willen leveren wat betreft oplevering van een tuin in de vorm van een geheel. Ook denken wij met behulp van onze kennis van bijvoorbeeld sproeisystemen en verlichting een meerwaarde te kunnen zijn in het creëren van uw ideale tuin.