Gooise Meren Hoveniers

Bent u op zoek naar een professionele hovenier in Naarden, dan bent u bij hoveniersbedrijf Gooise Meren aan het juiste adres. Gooise Meren Hoveniers is een professioneel en kwalitatief hoogstaand hoveniersbedrijf waarbij u terecht kunt voor alles omtrent de aanleg en het onderhoud van tuinen.

De Gooise Meren Hoveniers in Naarden biedt een totaalpakket zodat u binnen een acceptabele tijd een professionele, tot in de puntjes verzorgde tuin heeft met alles erop en eraan.

Diensten

Naast het aanleggen van tuinen kunt u ook voor andere klussen bij ons terecht. Denk aan diensten als bestrating, verplichting, beregening en waterafvoer. Met deze extra specialisaties is het mogelijk om u een totaalpakket te bieden. Bij Gooise Meren Hoveniers in Naarden staan creativiteit, exclusiviteit en kwaliteit centraal.

Onderhoud is ook een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Het is zonde om een mooie tuin te hebben die vervolgens verpaupert door slecht onderhoud. Voor elke klus omtrent onderhoud kunt u terecht bij Gooise Meren Hovenier in Naarden. Van grasmaaien tot onkruid wieden, alles is mogelijk. Naast aanleg en onderhoud van tuinen kunt u ook houtwerk door ons laten verzorgen, denk aan het maken van een schuur of het bouwen van een schutting. Gooise Meren Hovenier in Naarden staat voor u klaar, of het nou gaat om een kleine stadstuin of een tuin van een landhuis.

Klik hier voor meer informatie over onze diensten.

Persoonlijke service

Bij de Gooise Meren Hovenier in Naarden staan uw wensen centraal. Samen bespreken we alle mogelijkheden en bekijken we wat er nodig is om uw droomtuin te kunnen realiseren. Daarbij kijken we naar wat u belangrijk vindt in uw tuin en geven we advies over hoe de tuin zo praktisch mogelijk ingericht kan worden waarbij ook aandacht besteedt wordt aan bijvoorbeeld afwatering, beregening en verlichting.

Contact

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@gooisemerenhoveniers.nl of door te bellen naar 06 292 60 708.