Gooise Meren Hoveniers

Bent u opzoek naar een professionele, kwalitatief hoogstaande hovenier in Bussum? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Gooise Meren aan het juiste adres.

Gooise Meren Hoveniers in Bussum is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Maar dit niet alleen, ook voor andere klussen die te maken hebben met uw tuin kunt u bij ons terecht. De Gooise Meren Hovenier in Bussum biedt een totaalpakket zodat u binnen een acceptabele tijd een professionele, tot in de puntjes verzorgde tuin heeft met alles erop en eraan.

Diensten

U kunt bij ons terecht voor alles omtrent uw tuin. Wat Gooise Meren Hoveniers uniek maakt is dat wij ons niet alleen richten op het aanleggen en onderhoud plegen aan tuinen, maar wij bieden ook diensten zoals bestrating, verlichting, beregening, en het maken van schuttingen. Daarnaast is het ook mogelijk om de ondergrondse infrastructuur in goede banen te laten leiden, denk bijvoorbeeld aan een goede waterafvoer. Deze diensten bij elkaar maken dat wij u een volledig pakket kunnen aanbieden omtrent het aanleggen van een tuin, waarbij alles mogelijk is. Creativiteit, exclusiviteit en kwaliteit staan hierbij centraal.

Naast de aanleg van een tuin is het ook belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen zodat de tuin er net zo mooi bij blijft liggen als toen het net was aangelegd. Van grasmaaien tot snoeien en onkruid verwijderen, wat het ook is, Hoveniersbedrijf Gooise Meren kan het voor u regelen.

Klik hier voor meer informatie over onze diensten.

Persoonlijke service

Uw wensen staan bij Gooise Meren Hovenier in Bussum hoog in het vaandel. Samen bekijken we de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat uw droomtuin werkelijkheid kan worden. De specialisten bij Gooise Meren Hovenier in Bussum helpen u bij het creƫren van een esthetisch verantwoorde tuin. Daarnaast adviseren wij u over de praktische kant van het verhaal, denk aan bijvoorbeeld de afwatering, beregening en verlichting.

Contact

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@gooisemerenhoveniers.nl of door te bellen naar 06 292 60 708.